Vi kan hjælpe med både store og små tømreropgaver

Kontakt mig her

Tømrerarbejde

Vi er den lokale håndværker og byggeekspert når det gælder vedligeholdelse, ombygning, tilbygning og nybygning!
Vi udfører alle opgaver indenfor renovering af tømrer- og snedkeropgaver – altid med fokus på kvalitet. Vi er din garant for, at du får leveret dine opgaver til den aftalte pris, tid og kvalitet.

Kundeudtagelse af Rasmus Østergaard.

God service og hurtig indsats, lad mig blot sige, at vi har været ovenud tilfredse med samarbejdet Tømrefirmaet Klindt! Vi var på udkig efter renovering af vores sommerhus, som lige skulle matche vores smag og var udført i de rette materialer, og hvor kvaliteten skulle være i top. Sommerhuset levede fuldstændig op til vores drøm med blandt andet højt til loftet, rummelighed og gode lys indfald. Huset er opført i gode materialer. Sebastian fremstår og er en meget professionel, imødekommende og flink person. Vi har altid haft en god og åben dialog med ham og hans team. Sebastian har altid taget vores henvendelser seriøst og sørget for en god service og hurtig indsats. Vi har følt os godt behandlet og kan varmt anbefale andre at bruge Tømrerfirmaet Klindt.

Vores mision er at gøre vores kunder, så glade og tilfredse som muligt.

Træterrasser

Vi kan tilbyde en løsning der både er holdbar, funktionel og passer til lige præcis dit hjem.

Træterrasser foretrækkes ofte i hårdt træ. En af fordelene ved denne type træ er, at det kan holde i mange år uden behov for stor vedligeholdelse.

Man kan vælge at slibe og oliere hårdttsærterrasser, så de bevarer den røde glød, eller man kan lade dem være som de er, så de bliver mere grå og retro i udseendet. Uanset hvad man foretrækker, vil overfladen fremstå flot og rustik.

træterrasse

Vi udføre alle former for træterrasser i Vestsjælland. Vi køre primært i mellem byerne : Kalundborg, Holbæk, Nykøbing sjælland, Asnæs, Høng, Slagelse, Ringsted, Sorø og til Roskilde, men vi kommer også på øvrige sjælland.

Vi glæder os til at betjene dig

Få et gratis tjek eller tilbud af dit sommerhus

I mere end 10 år har vi udført, renovering og reparation af sommerhuse. Når du skal have udført tømrer- eller tagarbejde, kommer vi gerne ud og afgiver et uforpligtende tilbud på baggrund af et gratis sommerhustjek. På denne måde kan vi få en snak omkring de krav og behov, som du måtte have. Vores tømrermester kommer gerne med råd og vejledning til dit projekt, så vi sammen kan opnå det bedste resultat. Vi ved, at vi udfører et godt stykke arbejde, og vores kunder er enige.

Vi kan vejlede dig og hjælpe med selv de helt små opgaver.

Døre og vinduer

har vi specialiseret os i montering og renovering af vinduer og døre. Vi har derfor opbygget stor viden og erfaring med alle typer af vinduer og døre, det være sig de ældre, klassiske emner som de nyere.

Vi kan både skifte døre inde og udvendig og kan levere dem til dig.

Hvad end det er udskiftning af døre og vinduer, eller nye gulve kan vi hjælpe dig.

Serviceopgaver eller øvrig arbejds hjælp

Vi klarer de fleste opgaver. Vi medbringer egne maskiner, værktøj og materiale. Når vi færdig med opgaven, rydder vi op efter os. Kontakt os hvis du står med en opgave vi skal løse, lige fra sokkelmaling, til reparationer, opsætning af hegn, eller Havearbejde.

Skal du have samlet et Ikea skal, eller skiftet køkken lågerne, så giv os et kald, så kan vi hjælpe

hjælp til at samle skab

Kvalitet

Tilfredse kunder er den bedste reklame. Derfor gør vi alt for at gøre arbejdet perfekt – hver gang. Det gælder på alle niveauer – Kombinationen af god, håndværksmæssig kvalitet, overholdelse af tidsplaner og aftalt pris er afgørende for om vore kunder er tilfredse – og det er de.

Få et uforpligtende tilbud nu